Sieuwert Bruins Slot

PRAKTISCH EN CONCREET

U heeft als ondernemer geen behoefte aan lange juridische uiteenzettingen. U wilt weten wat u in een concreet geval moet doen om juridisch verantwoord uw commerciële of praktische doel te behalen. De werkwijze van Sieuwert is op die behoefte afgestemd; praktisch en concreet.  

SPECIALIST NATIONALE EN INTERNATIONALE CONTRACTEN

Sieuwert is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en in het bijzonder het contractenrecht. Het sluiten van overeenkomsten vormt immers de essentie van iedere onderneming. Daar draagt Sieuwert graag aan bij, zowel binnen Nederland als grensoverschrijdend. De Grotius specialisatieopleiding, nationaal en internationaal contracteren, rondde Sieuwert cum laude af.

Sieuwert houdt zich veel bezig met het onderhandelen over en opstellen van bijvoorbeeld commerciële contracten, samenwerkingsovereenkomsten, joint-venture overeenkomsten en aandeelhoudersovereenkomsten. Hij heeft speciale affiniteit met de foodsector, de maakindustrie en logistieke dienstverlening. Zo begeleidde hij in 2019 de verkoop van een toonaangevende producent van landbouwmachines.

Registratie rechtsgebieden
Sieuwert Bruins Slot heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

 

"STIPT: veel méér dan een advocatenkantoor, juridische partner in de juiste zin van het woord. "

"I'm very glad I  finally found a good one who is able to think constructive instead of only focussing on the dangers and not bringing me further. "

"Het persoonlijke contact (direct bereikbaar) en de brede kennis binnen dit kantoor, maken dat wij ons als ondernemer gesteund voelen op juridisch vlak. "

"Duidelijk. Vlot. Direct. En persoonlijk. Dat is STIPT voor ons. "

Sieuwert Bruins Slot | Ondernemingsrecht

Praktisch, doelgericht en toch juridisch waterdicht

Contact opnemen