Arbeidsrecht 

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat? Dan bent u bij STIPT. advocaten in Zaltbommel aan het juiste adres. Onze arbeidsrechtspecialisten geven u graag advies!

Juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht

STIPT. is gespecialiseerd in arbeidsrecht, cao- en medezeggenschapsrecht. Onze arbeidsrechtspecialisten adviseren en begeleiden werkgevers en werknemers bij alle soorten aan het 'arbeidsrecht' gerelateerde zaken.

Als werkgever of werknemer kunt u te maken krijgen met diverse arbeidsrechtelijke situaties. Om tijd en (onnodige) kosten te besparen, raden wij u aan om u goed te laten informeren over uw rechten en plichten. STIPT. kan u niet alleen adviseren en helpen bij het oplossen van arbeidsgeschillen, maar bijvoorbeeld ook bij loonvorderingen, het opstellen van (arbeids-/vaststellings-)overeenkomsten of ontslag. Wij hebben ruime ervaring met het adviseren en (indien nodig) procederen voor zowel werkgever als werknemer. Graag denken wij in een vroeg stadium met u mee om uw rechtspositie te bepalen.

Arbeidsrecht: hoe gaat STIPT. advocaten te werk?

Wij leveren maatwerk en verdiepen ons in uw onderneming. STIPT. helpt u graag om een optimale arbeidsomgeving te creëren voor zowel werkgever als werknemer. Spoed is vaak geboden. Dat begrijpen wij, dus schakelen wij snel.

STIPT. is persoonlijk en betrokken. Arbeidsrecht is immers mensenwerk.

Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook, via 088 000 53 05.

Maartje Mouthaan

Contact opnemen