Contracten & Geschillen 

Op zoek naar een advocaat op het gebied van contracten en geschillen? Dan bent u bij STIPT. advocaten in Zaltbommel aan het juiste adres. Onze advocaten en juristen geven u graag advies!

Juridisch advies op het gebied van contracten & geschillen

Het sluiten en uitvoeren van overeenkomsten is de essentie van iedere onderneming. Uw belangen moeten, bij het sluiten van een overeenkomst, optimaal worden geborgd. STIPT. is daar goed in. Een goed contract versterkt uw positie, biedt zekerheid en voorkomt kostbare en tijdrovende procedures. Dat geeft rust.

De advocaten en juristen van STIPT. hebben ruime ervaring met het onderhandelen over en het opstellen van uiteenlopende (commerciële) contracten, raamovereenkomsten en algemene voorwaarden.

Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom conflicten over contracten en overeenkomsten en neem de tijd om uw afspraken goed te laten vastleggen. STIPT. helpt u bij het opstellen van een ‘juridisch waterdicht’ contract op maat, zonder uw commerciële belangen uit het oog te verliezen. Als er geschillen ontstaan over de uitvoering van een contract staan onze cliënten sterk.

Contracten & geschillen: hoe gaat STIPT. advocaten te werk?

Ondanks een (duidelijk) contract kunnen partijen het niet (langer) met elkaar eens zijn. Als procedures onvermijdbaar zijn, dan voeren wij die op het scherpst van de snede, in een kort geding of een bodemprocedure. STIPT. staat aan uw zijde en draagt zorg voor adequate oplossing voor een conflict. Wij verdiepen ons in uw onderneming, luisteren naar uw wensen en stellen uw commerciële belangen centraal.

Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan uiteraard ook, via 088 000 53 03.

Sieuwert Bruins Slot

Contact opnemen

Kort geding
Een kort geding procedure is een spoedprocedure die is bedoeld om een snelle beslissing van de rechter te krijgen. In een kort geding wordt een voorlopige voorziening gegeven (een beslissing met een tijdelijk karakter), partijen kunnen later alsnog een bodemprocedure starten om een definitief oordeel te krijgen.
Meer info »