Sieuwert Bruins Slot

Sieuwert is de huisadvocaat van veel ondernemingen en hij heeft speciale affiniteit met de foodsector, de maakindustrie en met de logistieke dienstverlening. Hij onderhoudt korte lijnen met zijn cliënten om bij het nemen van belangrijke beslissingen de juiste strategie te bepalen; een strategie gericht op behalen van commerciele doelen en het waarborgen van een goede juridisch positie. 

Sieuwert's praktijk bestaat uit het begeleiden van fusies en overnames, het adviseren bij de totstandkoming van (internationale) zakelijke contracten en uit het oplossen van (dreigende) geschillen hierover. Als een geschil niet commercieel kan worden opgelost dan wordt een gerechtelijke procedure zo efficient mogelijk gevoerd.

Sieuwert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het  rechtsgebied Ondernemingsrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. De Grotius specialisatieopleiding, nationaal en internationaal contracteren, rondde Sieuwert cum laude af.

 

 

"STIPT: veel méér dan een advocatenkantoor, juridische partner in de juiste zin van het woord. "

"I'm very glad I  finally found a good one who is able to think constructive instead of only focussing on the dangers and not bringing me further. "

"Het persoonlijke contact (direct bereikbaar) en de brede kennis binnen dit kantoor, maken dat wij ons als ondernemer gesteund voelen op juridisch vlak. "

"Duidelijk. Vlot. Direct. En persoonlijk. Dat is STIPT voor ons. "

Sieuwert Bruins Slot

Praktisch, doelgericht en toch juridisch waterdicht

Contact opnemen