Tarieven

Wij hebben alle onnodige kosten uit onze bedrijfsvoering geschrapt. U profiteert daarvan. Wij ook. STIPT. houdt haar eigen kosten binnen de perken en daardoor ook uw juridische kosten.
 

Vaste prijsafspraken

Waarom uw advocaat nog per uur betalen? Natuurlijk kan dat, maar het hoeft niet. STIPT. houdt van duidelijke financiële afspraken. Waar mogelijk worden vaste prijsafspraken gemaakt. Die maakt u met uw klanten toch ook? Vaste prijzen zijn mogelijk voor adviezen en contracten. En bij STIPT. zelfs ook voor procedures. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
 

Abonnementen op juridische dienstverlening

STIPT. biedt ook abonnementen op juridische dienstverlening aan. De maandtarieven worden in overleg met u op maat, vastgesteld. Abonnementen houden, afhankelijk van de omvang, een korting in tot 50% op het reguliere uurtarief. STIPT. rekent uiteraard geen opslag voor kantoorkosten.
 

Geen toevoegingen (gesubsidieerde rechtsbijstand)

STIPT. behandelt in geen van onze rechtsgebieden zaken op basis van een toevoeging. 
 

Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek worden met u heldere afspraken gemaakt over de kosten. Het eerste half uur van het kennismakingsgesprek wordt niet bij u in rekening gebracht zodat u geheel vrijblijvend uw vraag of probleem kunt voorleggen. 

Contact opnemen

Zaken
Volgens de wet is een zaak "een voor menselijke beheersing vatbaar stoffelijk object". Op grond van rechtspraak worden ook warmte, informatie en elektriciteit als zaken aangemerkt. Zaken kunnen worden onderverdeeld in roerende en onroerende zaken.
Meer info »